PROFIL

 

Chess Pieces On A Chess BoardALEX GALAN C.A. este o casa de avocatura fondata in anul 2004,  specializata in drept penal, comercial si civil.  Acordam asistenta juridica pentru persoane fizice si societati. Avocatii nostrii sunt foarte buni cunoscatori ai legii si ai mediului juridic din Judetul Constanta. Oferim prin avocati specializati asistenta si reprezentare juridica in fata oricarei instante ori autoritati publice sau private.

Suntem cea mai buna solutie pentru cine cauta un avocat bun in Constanta in domeniul comercial, civil sau penal. Dl. avocat Alex Galan reprezinta clienti in procese complexe cu o rata de succes foarte ridicata.

Oferim consultanta permanenta pe baza de onorariu tip abonament lunar pentru societati comerciale din orice domeniu, inclusiv reprezentare in orice negocieri sau litigii. Printre clientii nostrii permanenti se numara unele dintre cele mai mari societati comerciale din judetul Constanta. Avem cei mai buni avocati de business consilieri si pledanti. De asemenea colaboram cu birouri notariale, experti tehnici, executori judecatoresti, traducatori, experti contabili.

Consiliem si reprezentam orice persoana fizica sau juridica pentru apararea drepturilor pe care i le confera legea.

Onorariile pentru prestatiile noastre se negociaza de la caz la caz, in functie de complexitatea spetei, de timpul necesar, de obiectul in litigiu etc. Putem lucra si cu un onorariu de succes, care se plateste numai dupa atingerea obiectivelor fixate in contractul dintre noi si client.

Asistam clientii in procese penale, din faza de urmarire si cercetare pana in instanta de judecata cu pledoaria finala.

Asiguram cele mai bune conditii pentru rezolvarea oricaror probleme de familie, divort, succesiuni, pretentii, cotestarea amenzilor contraventionale etc. Suntem cei care lupta cu succes pentru drepturile dumneavoastra.

Cu noi veti castiga!

  1. Pingback: Avocat in Constanta specializat in business si familie | Avocat ALEX GALAN
  2. Pingback: Avocat in Constanța specializat în penal, comercial și civil (familie) | Avocat ALEX GALAN
  3. Pingback: Avocat in Constanța specializat în penal, comercial și civil (familie) | avocatpenalconstanta
  4. Pingback: Hărțuirea | Avocat ALEX GALAN
  5. Pingback: Nu este nevoie de motive de divorț | Avocat ALEX GALAN
  6. Pingback: Micșorare amenda ANAF Constanța | Avocat ALEX GALAN